Tagga #grävallvar, vinn en drönare!

Nu kan du vinna en drönare eller andra fina priser om du taggar oss i dina inlägg på Instagram. Temat på tävlingen är “En perfekt dag på jobbet!”. Berätta i bild!

Dina inlägg kommer upp i flödet på gravallvar.se och kanske också i vår händelse på Instagram.

Så går tävlingen till

Visa och berätta om hur du får till en perfekt dag på jobbet. Undviker du skador på ledningsnäten? Tar du ansvar för dig själv och andra? Har du alltid ledningsanvisning? Låt kreativiteten flöda! Tagga #grävallvar, du får lägga upp så många inlägg du vill. Första pris är en drönare, andra pris en termosmugg och 3-5:e pris är en trisslott. Genom att tagga #grävallvar deltar du i tävlingen och ger Grävallvar rätten att dela dina inlägg i sociala medier, i nyhetsbrev och i nyheter på gravallvar.se.

Tävla fram till midsommar

Tävlingen avslutas till midsommar, den 22 juni. En jury utser de roligaste, snyggaste, klurigaste inläggen om den perfekta dagen på jobbet och vinnarna meddelas senare i sommar. Tagga, tagga, tagga #grävallvar!

Psst! Skriv under på att du är grävallvarlig

Kom ihåg att alltid visa grävallvar och följ Grävallvars gyllene råd för säkra markarbeten utan skador på människor eller ledningar.

SKRIV PÅ!

Dela med dig eller skriv ut:

Hjälp till att sprida kunskapen!

Vem vill du ska bli medlem i Grävallar?
Grävallvar