Vi söker en driven och självgående person för ett 2-månaders uppdrag

Varje timme grävs det av ledningar i Sverige. En grävskada får alltid konsekvenser, både för den som gräver och för de som blir drabbade med utebliven internet- eller elförsörjning. I “bästa” fall drabbar det “bara” en enskild, men oftare flera, eller ännu värre samhällsfunktioner som t ex sjukhus eller kollektivtrafik. För den som gräver är det förenat med livsfara att gräva av en högspänningsledning 

Vi söker nu dig som vill vara med och bidra till minskade grävskador och att samhället fungerar!  

Grävallvar är ett 3-årigt samverkansprojekt som drivs av några av Sveriges största nätägare samt andra intressenter, och som alla har ett stort intresse av att förhindra grävskador. Bakgrund till projektet är att det sker så många grävskador vid de omfattande markarbeten som pågår i landet, inte minst i samband med den pågående fiberutbyggnaden.

Vårt mål är att tillsammans med entreprenörer och maskinförare skapa en gemensam förståelse för problematiken och framför allt att hjälpas åt för att förhindra grävskador på ledningsnät. 

Arbetsbeskrivning och profil
Projekt Grävallvar söker nu en driven och självgående person som vill vara med och göra skillnad och bidra till minskade grävskador på ledningar. Vi avser genomföra ett delprojekt under två månader hösten 2018 i syfte att öka förståelsen bland alla intressenter för hur vi kan minska grävskadorna.

  • Du kommer att tillbringa din tid ute på fältet där markarbeten pågår. Dina kontaktytor är maskinförare, entreprenörer, beställare, kabelutsättare och andra aktörer som på något sätt är involverade i markarbeten.

 

  • Din huvudsakliga uppgift är att öka förståelsen för de konsekvenser en grävskada innebär samt att utbilda/informera hur grävskador kan undvikas. Du gör detta på alla möjliga vis; oftast genom en kaffetermos i fält, eller som deltagare på byggmötet, eller via bokade möten på kontoret, etc. Det viktiga är att du är där markarbeten sker, eller i dess omedelbara närhet (närmsta beställare).

Du som person måste gilla att träffa och prata med människor. Du är social, ödmjuk och lättsam men kan även ta den plats som behövs för att föra fram ett viktigt budskap. Du kommer arbeta självständigt så det krävs att du har förmågan att planera ditt arbete. Rollen innebär att du spenderar din tid i fält och med hela Sverige som din arbetsplats. Rollen innebär med andra ord övernattningar och resor. Projektet håller med bil och naturligtvis ersättning för kostnader samt traktamente.

Det är meriterande att du har branscherfarenhet och är insatt i markarbeten och ledningsanvisning. Du är kanske en pensionerad grävmaskinist! Eller har jobbat fältnära hos en nätägare!?

Det viktigast är dock  att du är “rätt” person, utifrån behoven i denna annons. Det reder vi ut genom att du skriver några rader om dig själv samt att vi sen ses och pratar!

Vad erbjuder vi?
Till att börja med erbjuder vi dig en projektanställning om 2-3 månader med start snarast efter semestern i augusti/september detta år. Vi kommer tillhandahålla bil, telefon, dator och annat som krävs för att kunna fullfölja uppdraget.

Ansök

Vill du veta mer eller ansöka om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta Roger Lundgren på telefon: 072-560 58 37,
eller via e-post: Roger.lundgren@gravallvar.se

Sista ansökningsdag är 2018-08-13. och vi hanterar ansökningar löpande.

Dela med dig eller skriv ut:

Hjälp till att sprida kunskapen!

Vem vill du ska bli medlem i Grävallar?
Grävallvar